eten . drinken . ontmoeten

Waar generaties, gezelligheid, gastvrijheid en een goede keuken samenkomen.

Bekijk de menukaart

Paul & Daan

Paul & Daan zijn jouw gastheren bij Maxima's! Wie kent ze niet in Leusden en omstreken. Als doorgewinterde horecaondernemers met een groot sociaal hart verstaan ze hun vak. Pure smaken, een gezellige entourage, hartelijkheid, gastvrijheid en zelfs aparte evenementen zijn hun op het lijf geschreven. 

Sociaal ontmoetingscentrum

Maxima's is het sociale ontmoetingscentrum van Leusden. Of het nu een vriend of een vriendin is, de buurtjes of een zakelijk gesprek. Iedereen voelt zich thuis in de ongedwongen sfeer bij Maxima's.

Onze zakelijke gasten kunnen kiezen uit vijf afzonderlijke vergaderruimtes met allemaal een eigen thema: de Bloem, de Ster, de Huiskamer, het Kantoor en het Aquarium. In het fotoalbum kan je de zalen bekijken. Reserveren kan eenvoudig online. De verwennerij erbij ook. 

Reserveer online je vergadering
Privacy

Jouw privacy heeft onze hoogste prioriteit. Als je online bij ons reserveert of je aanmeldt voor de nieuwsbrief, blijven jouw gegevens alleen in onze vertrouwde handen! 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de wekelijkse aanschuiftafel, onze evenementen en specials? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Maxima's.

Aanmelden
Contact

This website is powered by Eye & Image